Beograd 02.11.2021. Ada Mall, Ada mol, tržni centar, policija, požar u bioskopu, evakuisan bioskop
Ada Mol Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Povodom slučaja prebijanja mladića u "Ada molu" u Beogradu oglasili su se iz pomenutog tržnog centra i objasnili kako je došlo do napada.

Pročitajte još:

„Povodom incidenta koji se u nedelju 28. avgusta u popodnevnim satima dogodio u Ada Mall shopping centru, snimci sigurnosnih kamera pokazuju da su 3 mladića na trećem spratu krenula u žučnu raspravu nakon čega je došlo do koškanja koje je rezultiralo razmenom udaraca usled kojih je jedan od mladića pao na pod i tom prilikom udario glavom od sto jednog od restorana. Ubrzo je reagovalo obezbeđenje našeg centra koje je na osnovu svojih ovlašćenja pozvalo policiju i Službu hitne pomoći koja je reagovala u najkraćem roku. Ekipa hitne pomoći na licu mesta ustanovila je lakše povrede i mladiću pružila neophodnu medicinsku pomoć“, navode iz tržnog centra.

Podsetimo, juče se na društvenim mrežama pojavila slika mladića koji je povređen u tuči u tržnom centru.

„Samo odjednom ispred restorana brze hrane u sred gužve i roditelja sa decom, počeo je jedan od dvojice prolaznika da ga udara pesnicama vise puta da je tako snazno pao kao sveća i udario potiljak. Samo se raširila lokva krvi i on je ležao par minuta, a onda hteo da ide. Nismo gledali kuda su otišli (prim. aut. napadači), bar ja, nego odmah zvala hitnu, a obezbeđenja nigde. I posle kad su došli, oni se bave istragom dok pokušavam da zaustavim momka, koji bi da ide sa otvorenom lobanjom“, napisao je svedok nemilog događaja, a objavljeno je na Instagram nalogu.

Inače, povređeni mladić je nakon napada prevezen u Urgentni centar.

BONUS VIDEO: Zaplena oko 14 kilograma heroina izuzetne čistoće

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar