Ilustracija Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Mlađi muškarac, čiji identitet nije saopšten, napadnut je danas u jednom beogradskom tržnom centru, potvrđeno je za Nova.rs iz MUP Srbije.

„Napad je prijavljen i policija traga za dvojicom osumnjičenih koji se, za sada, vode kao N.N. osobe“, rečeno je iz MUP Srbije.

Pročitajte još:

Kako Nova.rs nezvanično saznaje, napadnuti muškarac se prvo verbalno sukobio sa dvojicom ljudi, ali je svađa ubrzo prerasla u tuču i on je izvukao deblji kraj. Intervenisala je i ekipa Hitne pomoći koja je došla na mesto napada, a povređeni muškarac je prebačen u Urgentni centar, kako bi bila obavljeni dodatni pregledi.

Kako je jedan od očevidaca opisao na Instagram nalogu moj_beo_grad_, napadnutom čoveku je razbijena glava.

„Samo odjednom ispred restorana brze hrane u sred gužve i roditelja sa decom, počeo je jedan od dvojice prolaznika da ga udara pesnicama vise puta da je tako snazno pao kao sveća i udario potiljak. Samo se raširila lokva krvi i on je ležao par minuta, a onda hteo da ide. Nismo gledali kuda su otišli (prim. aut. napadači), bar ja, nego odmah zvala hitnu, a obezbeđenja nigde. I posle kad su došli, oni se bave istragom dok pokušavam da zaustavim momka, koji bi da ide sa otvorenom lobanjom“, napisao je svedok nemilog događaja, a objavljeno je na Instagram nbalogu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare