Miloš i Uroš Panić Foto: Instagram

"Masaža je trajala 30 minuta i završavala se ručnom završnicom, s tim da ja nisam želela da budem u donjem vešu, a nisam ni radila masažu grudima, takozvanu tantričku masažu", ispričala je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu jedna od devojaka koju su, kako se sumnja, podvodila braća Panić, Miloš i Uroš, zajedno sa svojim saradnicima i prijateljima..

Devojka je ispričala da je sve krenulo kada se prolongiralo otvaranje stranice „Only fans“ koja služi za distribuciju fotografija za odrasle, kada joj je predloženo da u međuvremenu radi masaže.

„Tada mi je rečeno da to nije ništa strašno i da je to samo masaža sa ručnom završnicom“, navodi ona i dodaje da je tada upućena na muškarce koji drže rent-a-kar agenciju.

Pročitajte još:

„Kada sam prvi put otišla u tu agenciju tamo nisam zatekla te dve osobe, a zatim sam putem poruka navođena gde treba da dođem u Zemunu, odnosno u taj stan“, rekla je ona.

Ona je ispričala da ju je u stanu dočekala devojka koja je tamo već radila masaže i koja je rekla da izgleda dobro i da, bez obzira na to što je malo starija, da bi mogla da radi. Međutim, u stanu u Zemunu bila je velika gužva i ona bi bila četvrta devojka.

Nakon nekoliko dana, kako je ispričala, odvezli su je na Novi Beograd zajedno sa još jednom devojkom.

Uroš Panić Foto: Instagram/uros__panic__

„Nakon toga je došla devojka koju sam već upoznala u Zemunu, ona se preselila u taj stan da živi. Ona se javljala na oba telefona i na svoj i na tzv. radni telefon i zakazivala je masaže. Ona je vodila neku vrstu evidencije, odnosno upisivala je koliko smo dnevno klijenata imali. Masaža je trajala 30 minuta i završavala se ručnom završnicom, s tim što ja nisam želela da budem u donjem vešu, niti sam radila masažu sa grudima, tantričke masaže. Dogovor je bio da se pola sata masaže naplaćuje 4.000 dinara i da polovina ide njima, a druga polovina ostaje meni. Neko od njih je dolazio po taj novac, ali je isti ta devojka predavala kao pazar od tog dana. Radno vreme je bilo od 11 do 23 sata, a ja često nisam poštovala to radno vreme jer sam smatrala da je to previše i bez obzira na to koji je novac mogao u većem iznosu da se zaradi. Nekoliko puta se dešavalo da pozovu i da se slika ta evidencija kako bi videli koliko ljudi dolazi“, pojasnila je ona.

Između ostalog, ona je ispričala i da je muškarac koji ju je uveo u ovaj posao tražio da za njega svaki dan odvaja 50 evra, što ona nije želela da učini, zbog čega su je u nekoliko navrata zvali povodom toga. Tada joj je rečeno da se on žali, da je dosadan, da zove po sto puta svaki dan i da traži da mu ona to plaća.

Zarađivala i do 15.000 dnevno

„Tada mi je rečeno da mu dam barem 3.000 dinara kako bi se to rešilo, ali ja na to nisam želela da pristanem. Ja sam radila u „Pošti“ za platu od 46.000 dinara i nisam želela da nekome dajem praktično moju mesečnu platu. Za to vreme dok sam radila dešavalo se da mi na kraju dana ostane 12.000 dinara kao moj deo, nekada 10.000, a nekada 15.000″, rekla je ona.

Kako kaže, devojka koja se predstavljala kao menadžerka zarađivala je mnogo više od nje.

Braću Panić je, da kažem, dizala u nebesa, govoreći da nas oni štite i da zbog njih i njihovih kontakta i veza niko neće praviti probleme, uključujući i policiju. Kad sam počela da radim meni je rekao da ova masaža sa ručnom završnicom nije zabranjena, odnosno da nije nezakonita i da zbog toga neću imati probleme. Koliko se sećam, negde u junu 2023. godine ja sam prestala da idem u taj stan, a mogu da kažem da sam dobila neku vrstu otkaza“, zaključila je ona.

Foto:Shutterstock

Osim braće Panić, optužnicom u koju je „Blic“ imao uvid, optuženi su i Ivan Z. (25), Vuk Stanković (21), S. L. (22) i D. L. (25). Okrivljeni su optuženi zbog postojanja opravdane sumnje da su oktobra 2022. godine do 16. oktobra 2023. godine po prethodnom dogovoru i sa podeljenim ulogama, navodili i podsticali tri ženske osobe na vršenje prostitucije. Detalje o tome kako su braća Panić napustila Srbiju pre nego što će uslediti hapšenje, piše Blic.rs.

Takođe, jedna od devojaka koju su, kako se sumnja, podvodila braća Panić sa svojim saradnicima ispričala je da joj je trudna prijateljica braće Panić na mužu pokazivala ručnu završnicu, a detalje pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO: Hapšenje osumnjičenih za organizovanje prostitucije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare