Otac nastradalog dečaka s Karaburme spasio stotine života

Hronika 23. jul. 202110:36 > 11:2017 komentara
Podeli:
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Daniela Stanković, koja se trenutno nalazi na protestu u ulici Marijane Gregoran na Karaburme, usled nezadovoljstva zbog puštanja na slobodu vozača Lazara G., koji je u nedelju pregazio dva dečaka, od kojih je jedan pogledao povredama, kaže za Nova.rs da se neće pomeriti odatle sve dok osumnjičeni ne bude priveden pravdi.

„Ovo je grupa građana koja je spontano okupljena, sinoć nakon saznanja da je Stefan preminuo. Ljudi su krenuli da pale sveće, podrška Hitne pomoći je tu, kolege oca čije je dete preminulo su došle, bez obzira na sve. Spasili su hiljade života, dečakov otac, deda, nažalost, mi smo ovde svedoci, da ovaj život nije mogao nije mogao da bude spašen, i to, pre svega, neodgovornošću i divljaštvom čoveka koji je to uradio, sa povelikim dosijeom“, kaže za Nova.rs Daniela Stanković i dodala:

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Ne idemo odavde dok se on ne uhapsi“, rekla je ona.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Kako javlja naš reporter s terena, trenutno se u ulici Marijana Gregoran nalazi nekoliko desetina građana. Protest traje od sinoć uveče, a u svakom trenutku pristižu građani koji pale sveće na mestu, na kome je došlo do udesa.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Inače, mališan, Stefan (9), juče je podlegao teškim povredama koje je zadobio, dok se njegov brat nalazi u bolnici. Osumnjičeni Lazar G., vozač koji iza sebe ima poduži dosije zbog izazivanja udesa, pušten je da se brani sa slobode.

BONUS video: Protest građana Karaburme

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar