Foto: MUP Srbije

Drama u stanu višespratnice u Beočinu, u kom je, muškarac odranije poznat policiji, pretio da će aktivirati ručnu bombu i dići u vazduh suprugu i dete, okončana je njegovim privođenjem, a u incidentu niko nije povređen.

Policija i pripadnici Žandarmerije intervenisali su danas popodne u stanu jedne višespratnice u Beočinu po pozivu komšija zbog porodičnog nasilja. Videvši policiju, nasilnik je uzeo bombu i zapretio im.

Srećom, u ovom incidentu niko nije povređen, a kako smo nezvanično saznali, reč je o muškarcu koji je odranije poznat po nasilničkom ponašanju prema svojim partnerkama.

Podsetimo, mediji su pisali o njemu 2012. godine, nakon što je 19. marta kolima odvezao svoju šesnaestogodišnju devojku J. K. iz Rume na Frušku goru gde ju je brutalno pretukao.

Iživljavanje je trajalo izvesno vreme, a zatim je maloletnoj devojci vezao ruke, zatim je zakačio za automobil i vukao po putu.

Posle zverskog iživljavanja i maltretiranja, P. B. je devojku odvezao, stavio je u automobil i odvezao u Beočin, gde je tako povređenu ostavio u dvorištu njene drugarice, a on je otišao.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar