Foto: Nenad Lazić/Nova.rs

Muškarac koji se danas popodne zatvorio u svoj stan u Beočinu sa suprugom i bebom starom svega godinu dana i preti da će aktivirati bombu, odranije je poznat policiji po nasilju, saznaje nezvanično Nova.rs. P. B. se već našao u policijskoj evidenciji jer je pretukao jednu devojku, vezao je za automobil i vukao po putu na Fruškoj gori.

Ovog popodneva odigrava se drama ispred stana P. B. u Beočinu. Sve je počelo pošto su komšije pozvale policiju zbog nasilja u porodici. Videvši da su mu policajci na vratima, P. B. je izvukao ručnu bombu i zapretio da će je aktivirati.

Kako smo pisali, osim P. B. u stanu su njegova supruga i jednogodišnje detete.

Na lice mesta pristigle su jedinice Žandarmerije koje učestvuju u pregovoru sa muškarcem.

Inače, ovo nije prvi put da se P. B. pojavljuje na stranicama crne hronike. Mediji su pisali o njemu 2012. godine, nakon što je 19. marta kolima odvezao svoju šesnaestogodišnju devojku J. K. iz Rume na Frušku goru gde ju je brutalno pretukao.

Iživljavanje je trajalo izvesno vreme, a zatim je maloletnoj devojci vezao ruke, zatim je zakačio za automobil i vukao po putu.

Posle zverskog iživljavanja i maltretiranja, P. B. je devojku odvezao, stavio je u automobil i odvezao u Beočin, gde je tako povređenu ostavio u dvorištu njene drugarice, a on je otišao.

Zadobila je teške povrede i lekarska pomoć joj je hitno ukazana.

Vrucina Novi Sad
Foto:Nenad Mihajlović/Nova.rs

Mediji su i tada pisali da ovo nije prvo naselje P. B. ali da do tada u policijskoj evidenciji nije imao nijednu krivičnu prijavu. Meštani ga navodno poznaju i po tome što je fizički zlostavljao svaku svoju partnerku, a prebijanju na Fruškoj gori, prema rečima meštana, prethodilo je i iživljavanje nad jednom devojkom na autobuskoj stanici u Beočinu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare