Foto: TANJUG / MIRA MITROVIC

Meštani sela Vrasina kod Malog Zvornika, u čijem ataru se jutros oko 9 sati srušio vojni avion MIG - 21, i dalje su uznemireni zbog nesreće, a kako su ispričali televizijskim ekipama, svemu je prethodio čudan zvuk aviona.

pročitajte još:

„Bio sam kod kuće kada se iznenada začuo zvuk aviona, koji je doslovno mene i ženu isterao iz kuće. Videli smo avion kako nisko leti, kako se okreće u krug i kako u jednom trnutku pada na tlo. Usledila je snađna eksplozija, a potom se podigao gust crn dim. Seo sam u kola i uputio se u pravcu pada. Tamo sam zatekao i druge meštane, od kojih je jedan bio povređen jer se avion srušio gotovo ispred njega„, ispričao je jedan meštanin.

Foto: Printscreen/TV Podrinje – BiH

On dodaje da su ubrzo stigli vatrogasci i Hitna pomoć, ali da je svima odmah bilo jasno da su šanse da je neko preživeo minimalne.

Foto: Printscreen/TV Podrinje – BiH

Mediji su preneli da su spasioci našli leš jednog pilota, a posle dva sata je navodno pronađen i drugi, ali to nije još zvanično potvrđeno.

Foto: TANJUG / MIRA MITROVIC

Kako portal Nova.rs saznaje, avion MIG 21 koji se jutros srušio pregledan je neposredno pre poletanja i ustanovljeno je da u potpunosti ispravan. Uviđaj i dalje traje, a prisustvuje mu i dežurni tužilac.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare