Ilustracija Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Tridesetšestogodišnji J. F. iz Novog Sada, koji je, kako se sumnja, 20. aprila popodne u novosadskom naselju Veliki rit nožem usmrtio svoju partnerku A. A. (29), ostaje iza rešetaka jer mu je pritvor ponovo produžen i može da traje do 25. avgusta.

J. F. se sumnjiči da je ubio svoju nevečanu suprugu u kući njenog brata u Ulici Baja Pivljanina broj 16 u Velikom ritu, uprkos zabrani prilaska koja je određena zbog sumnje u nasilje u porodici.

Prema rečima komšija, on je sa sada pokojnom A. A., sa kojom ima troje dece, živeo u naselju Bangladeš, ali ga je ona napustila i došla kod brata u Veliki rit. Kako navode poznanici, J. F. je često dolazio i nagovarao nevenčanu suprugu da mu se vrati. Pretpostavlja se da je iz tog razloga došao i tog kobnog 20. aprila, samo dva dana pre nego što će mu isteći mera zabrane prilaska, kada je sa više uboda nožem usmrtio nevenčanu suprugu, a potom pokušao da izvrši samoubistvo.

Njega je Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar, a krajem aprila je pušten sa Klinike za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola Kliničkog centra Vojvodine, gde je primljen sa višestrukim teškim ubodnim ranama i posekotinama koje je sam sebi naneo. Odmah po izlasku iz bolnice, određen mu je pritvor u kom se i dalje nalazi.

Prema rečima poznanika, J. F. nije mogao da prihvati činjenicu da ga je A. A. napustila.

„Na Fejsbuku je kačio slike i snimke na kojima je A. A. uz ljubavne i tužne pesme. Bilo je i onih koje govore o rastanku i patnji“, napominje sagovornik Dnevnika i dodaje da je dva dana pre ubistva J. F. objavio 73 fotografije, a na čak 70 je pokojna A. A.

Bonus video: Akcija MUP – zaplena marihuane i hapšenje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar