policija/shutterstock

Proteklih meseci u više policijskih uprava u Srbiji došlo je do kadrovskih smena, a sada je red došao i na PU Novi Pazar. Kako saznaje Nova.rs, načelnik Odeljenja kriminalističke policije PU Novi Pazar Momčilo Miailović smenjen je i postavljen na mesto kordinatora u kabinetu načelnika pomenute uprave, Nermina Ljajića.

Takođe, šef Odseka sa suzbijanje opšteg kriminala PU Novi Pazar, Velid Šehović, smenjen je i postavljen na mesto kordinatora u kabinetu Ljajića.

Ipak, tu nije kraj promenama.

#related-news_1

Šef Odseka za suzbijanje privrednog kriminala Muamer Murtić, takođe, je smenjen i postavljen za koordinatora u Odeljenju kriminalističke policije PU Novi Pazar, a Goran Todorović postavljen je, na predlog načelnika Ljajića, za zamenika načelnika PU Novi Pazar.

Dosadašnji rukovodioci upućeni iz Beograda – Milenko Munižaba i Predrag Đajić su se vratili na svoja radna mesta u Direkciji policije.

Sa druge strane, u planu su još neke promene. Jedna od njih je postavljanje Edina Bronje na mesto šefa Odseka za suzbijanje privrednog kriminala, a na mesto šefa Odseka za suzbijanje opšteg kriminala Miljana Radenkovića, koji je javnosti od ranije poznat.

BONUS VIDEO: Pucnjava u Zemunu – ispaljeno više hitaca iz vozila u pokretu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar