Foto:Nova.rs

Dečak star osam godina i devojčica stara godinu dana su poginuli, dok su otac, majka i još jedno dete teško povređeni u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć na samom izlazu iz Slankamena. Ekipa Nova.rs bila je na mestu tragedije i tamo zatekla tužne scene.

Foto:Nova.rs

Na mestu nesreće u kojoj je noćas poginulo dvoje dece, a roditelji se bore za život, ostali su razbacani delovi automobila, dečje čarapice i brojanica.

Foto:Nova.rs

Sudeći prema tragovima, vozač renoa M. Z., inače otac dece, je sa ravnog puta direktno udario u stablo kraj puta nakon čega se auto, od siline udara, prevrnuo na krov.

Foto:Nova.rs

Far automobila je odleteo 30 metara dalje u obližnji voćnjak.

Inače, bračni par M.Z. i V.Z., koji su teško povređeni u nesreći u kojoj su im poginuli jednogodišnja devojčica i osmogodišnji sin, se nalaze van životne opasnosti.

„Posle hitne i blagovremene kompletne dijagnostike i zbrinjavanja, pacijenti su stabilno i van životne opasnosti. Nalaze se u Urgentnom centru i pod stalnim su lekarskim nadzorom“, rečeno je u Kliničkom centru Vojvodine.

Foto:Nova.rs

Njihov petogodisnji sin je u nesreći zadobio lakše povrede i nalazi se u Dečijoj bolnici u Novom Sadu. Porodica se sinoć, kako se nezvanično saznaje, vraćala sa slave iz Novog Slankamena.

Na putu ka Novim Karlovcima, gde su živeli, su iz za sada nepoznatog razloga, izleteli sa puta. Za volanom se nalazio otac, M.Z., a prema policijskom saopštenju, nesreću je uzrokovala neprilagođena brzina.

Jednogodišnja devojčica je preminula na licu mesta, a dečak je preminuo u Domu zdravlja u Beški.

Foto:Nova.rs

U porodičnoj kući u Novim Karlovcima, gde je bračni par živeo sa roditeljima M. Z. okupili su se prijatelji nastradalih.

Foto: Nova.rs

Kako Nova.rs nezvanično saznaje, M i V još uvek ne znaju da su im deca nastradala.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare