Foto: Facebook/Vanesa Zivkovic

Dečak star osam godina i devojčica stara godinu dana su poginuli, dok su otac, majka i još jedno dete teško povređeni u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć na samom izlazu iz Slankamena.

Kako javlja Blic u vozilu „reno klio“ nalazila se petočlana porodica Živković koja se vraćala iz Novog Slankamena ka Novim Karlovcima gde su živeli kada je došlo do stravične nesreće.

U udesu su poginuli beba N. stara godinu dana, koja je nastradala na licu mesta, i osmogodišnji N. koji je povredama podlegao u Hitnoj pomoći u Beški. Njihov petogodišnji brat M. je lakše povređen, dok su majka Vanesa Ž. i otac Milan Ž. teško povređeni i prevezeni su u KC Vojvodina.

Foto: Facebook/Vanesa Zivkovic

Prema saznanjima Blica, Milan ima teške povrede kičme i unutrašnje krvarenje, dok Vanesa ima prelom lobanje i lekari se bore za njihove živote.

Prema prvim rezultatima istrage, zbog neprilagođene brzine automobil je sleteo sa kolovoza i prevrnuo se sa puta, udario i u drvo, a završio je na krovu.

Po nalogu tužioca naređeno je veštačenje automobila kako bi se utvrdilo da li je bio tehnički ispravan kada je došlo do tragične nesreće, a biće utvrđeno da li su vozač i suvozač bili vezani sigurnosnim pojasem, odnosno da li su deca koristila sigurnosni pojas ili odgovarajuću dečja sedišta.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar