Višednevna potraga za telom dvogodišnje Danke Ilić nastavljena je i danas pretragom lokacija u borskom regionu za koje postoji neka vrsta sumnje, naznaka ili trag da bi moglo da se nađe telo devojčice.

Policija pregleda više lokacija oko Bora.

Prethodnih dana detaljno su pregledana dvorišta komšija i okolni bunari, pretražuju se i deponije, šume, Lazarev kanjon, korito Zlotske reke, kao i jamu iznad kanjona, duboku 70 metara.

Potraga za telom ubijene dvogodišnje Danke Ilić Foto: M.M./ATAImages

Pretpostavlja se da će tokom dana biti nastavljena pretraga koju vrše pripadnici MUP-a, Gorske službe spasavanja i vatrogasnih jedinica.

Dejanu Dragijeviću (50) i Srđanu Jankoviću (50) u petak je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da su ubili dvogodišnje dete, a zbog sumnje da su pomogli da se sakrije telo, u subotu su uhapšeni i brat i otac jednog od osumnjičenih.

Nekoliko sati kasnije, tačnije u noći između subote i nedelje, Dalibor Dragijević (40) iz Bora, osumnjičen da je nakon ubistva Danke pomogao rođenom bratu koji se sumnjiči za ubistvo, preminuo je u Policijskoj upravi u Boru, a kako je portal Nova.rs nezvanično saznao uzrok smrti je bio infarkt.

Takođe, tokom jučerašnjeg dana, u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru bio je doveden i otac osumnjičenog za ubistvo i otac preminulog Dalibora, Rade Dragijević, a nakon saslušanja mu je određen pritvor od 30 dana, a on se u tužilaštvu branio ćutanjem.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare