Policija, uviđaj, uvidjaj
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Osnovno javno tužilaštvo Lebane primilo je krivičnu prijavu od strane tamošnje policije protiv Ivana Bogdanovića (36), inače predsednika opštine Lebane, za koga se sumnja da je tokom svađe svojoj rođaki naneo lakše telesne povrede tako što je sa terase gađao staklenom pikslom i pogodio u ruku, potvrđeno je danas JuGmedii u tom tužilaštvu.

Krivična prijava podneta na zahtev oštećene Jasmine Jović, koja je strina Bogdanoviće supruge, a nakon incidenta 23.aprila u popodnevnim satima, u porodičnoj kući koju dele, odnosno, u dvorištu Jovića.

“Krivičnoj prijavi prethodile su izjave u policiji aktera incidenta i u vidu obaveštenja od strane građane dostavljene tužilaštvu. Iza ove prijave slede radnje tužilaštva na slučaju”, kazao je naš sagovornik u Osnovnom tužilaštvu.

Iako je deo lebanske javnosti imao sumnju da će se slučaj zataškati, iz priloženog se vidi das u i policija i tužilaštvo u Lebanu brzo reagovali, a kakav će ishod krivične prijave biti ostaje da se vidi.

Istoga dana kada se desio incident Bojan Jović, suprug Jasmine Jović  ispričao je JuGmedii da se napad na njegovu suprugu desio kada se ona vratila s posla i u njihovom dvorištu prišla da pomazi psa.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar