Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Rođaci Nade S. (48), koju je nasilnik Zoran K. (53) najpre vezao za krevet a potom joj sipao kiselinu u oči, ispričali su za portal Nova.rs šta je prethodilo jezivom napadu.

Rođaci ističu da su tek nakon hapšenja Zorana K. otkrili da on iza sebe ima poduži dosije, te da je čak služio zatvorsku kaznu zbog ubistva.

„Otkrili smo da je izvršio ubistvo tašte u Vranju, da je posle pet godina pušten na vikend, i tada je pokušao da zakolje dve osobe nožem. Ponovo je uhapšen, ali je neki psihijatar odlučio da nije opasan za društvo, pa je nakon odslužene kazne pušten na slobodu. Ceo napad dogodio se prošlog četvrtka, kod Zorana u stanu. Nada se sa njim viđala nekih mesec dana, nije znala sa kim ima posla, on se predstavio kao Zoran Disić iz Vranja, i rekao da radi na građevini. Skidao joj je zvezde s neba, kupovao poklone, sve do prve svađe“, kaže rođaka i dodaje:

Zoran Kostić Foto:Južne Vesti

„Kobnog dana ju je namamio kod njega u stan, a potom vezao, ostavio joj je samo oči i sipao joj sonu kiselinu. Pretio joj je da ne sme da raskine s njim“, kaže naša sagovornica.

Pročitajte još:

Podsetimo, Nada S. primljena je u Očnu bolnicu u Pančevu u koju je sama došla. Ona je najpre, iz straha, ispričala da je sama sebi nanela povrede.

„Prvo je rekla da je u stanju nervnog rastrojstva sama sebi sipala sonu kiselinu u oči, ali je onda priznala da ju je Zoran pozvao u svoj stan pre dve nedelje i da je tada vezao za krevet. Vezao joj je ruke i noge, a onda joj je sipao sonu kiselinu u oči“, pisali su mediji.

Nesrećna žena je potom smogla hrabrosti i ispričala pravu istinu.

Nasilnik će sutra biti saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu.

BONUS video: Napad na radnicu teretane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar