Foto:TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/Privatna arhiva

Nakon pogibije dva člana porodice Fehratović, Novopazarci se mole za brz oporavak Hasredinove supruge i druge ćerke koje su u nesreći koja se dogodila 9. avgusta zadobile stravične povrede, a sin koji je bio peti putnik u automobilu smrti, prošao je na svu sreću bez povreda, iako preživljava psihičku bol od momenta jezivog sudara.

„Hasredin i mala Taira izgubili su život, za njegovu suprugu očekujemo da će biti danas operisana zbog višestrukog preloma nogu. Druga ćerka je u komi, ali životne funkcije su poboljšane za 15 odsto, molimo se da nam ona preživi“, napisao je Hasredinov brat.

Naime, Hasredin je sa suprugom imao četvore dece, sina i tri devojčice, a nažalost najmlađa koja je imala samo 2 godine i 2 meseca, preminula je od zadobijenih povreda prilikom sudara. Očevici udesa opisali su jezive prizore koje su zatekli u prolazu putem ove deonice.

Foto: Facebook/Hasredin Fehratovic

Sin koji je nedavno završio srednju školu, bio je sa porodicom u kolima, a otac i najmlađa sestra su mu praktično umrli na rukama, s obzirom na to da je on jedini prošao bez povreda i bio u svesnom stanju.

„Sve dok nije iskrvario, Hasredin je razgovarao sa sinom, pokušavali su da ga izvuku iz automobila, kažu da je prizor bio stravičan, nažalost, on je iskrvario u nekoliko minuta i izdahnuo pred očima sina“, ispričala je bliska osoba nesrećne porodice za Kurir.

Dok se sve dešavalo na putom pravcu Sjenica – Prijepolje, u mestu zvanom Pašino Brdo, najstarija Hasredinova ćerka bila je kod kuće u Novom Pazaru gde porodica stanuje, čuvala je baku s obzirom na njene godine i slabu pokretljivost.

„Mislim da baki još uvek nisu rekli šta se zaista dogodilo, ona zna da je došlo do sudara i misli da su svi u bolnici. Ne bi preživela da zna istinu, ona je ionako u teškom stanju. Molimo se samo da ostalih dvoje dece koji su kod kuće trenutno, imaju dovoljno snage da prebrode sve ovo“, dodala je sagovornica Kurira.

Podsetimo, kako se sumnja, sudar je izazvao Dženan Korać, mladić koji je automobilom marke „mercedes“ naleteo u punoj brzini na porodicu Fehratović u „audiju“. Korać je inače, kako smo već pisali, pre samo dva meseca izazvao nesreću kada je udario u tri vozila navodno u istom mestu gde je i juče došlo do sudara. Naime, on je tog 30. maja udario u vozila i presekao banderu, ali tada nije bilo žrtava. Nažalost, ova nesreća odnela je i živote, kada je i on izgubio život, pored Hasredina i njegove ćerkice.

Bonus video: Stravična nesreća u Bihaću

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar