Foto: MUP Srbije

"Vidim u vašim očima svu hrabrost, spremnost, vidim i obučenost", izjavio je ministar Bratislav Gašić specijalcima prilikom obilaska.

„Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić poručio je danas na Kopaoniku pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice MUP i 72. specijalne brigade Vojske Srbije, da će predsednik i državno rukovodstvo učiniti sve da sačuvaju mir i stabilnost, ali da se Srbija neće uplašiti Kurtijevih terorista i njihovih spiskova za odstrel“, saopšteno je iz MUP Srbije.

Pročitajte još:

„Vidim u vašim očima svu hrabrost, spremnost, vidim i obučenost, vidim i opremljenost. Siguran sam da dok ste vi ovde naša lepa Srbija ne treba da brine ni od kakve vrste terorizma, ekstremizma, separatizma. Srbija je ponosna na vas, jer vidi da je svaki naš građanin bezbedan i zaštićen“, naglasio je ministar.

Bratislav Gašić Foto: MUP Srbije

„Predsednik i državno rukovodstvo će učiniti sve da sačuvamo mir i stabilnost, ali nećemo da se uplašimo od Kurtijevih terorista i njihovih spiskova za odstrel. Zato vas molim da svom snagom radite na vašoj obuci, na vašoj opremljenosti, da bi našu majku Srbiju sačuvali u budućnosti“, poručio je ministar Gašić pripadnicima specijalnih jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova i Vojske Srbije, koji se nalaze na zajedničkoj vežbi.

On je dodao da će državno rukovodstvo učiniti sve da sačuva mir i stabilnost ali da se Srbija „neće uplašiti Kurtijevih terorista i njihovih spisaka za odstrel“.

„Molim vas da svom snagom radite na vašoj obuci, na vašoj opremljenosti, da bi našu majku Srbiju sačuvali u budućnosti“, poručio je ministar pripadnicima specijalnih jedinica.

BONUS VIDEO: Vežba „Štit“ na vojnom aerodromu Batajnica

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar