Ilustracija Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Dvadesetčetvorogodišnji muškarac iz sela Lučane kod Bujanovca, poginuo je noćas oko 23.10 sati u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Beograd – Niš u visini Aleksinca.

Do nesreće je došlo na delu puta gde se zbog radova saobraćaj odvija jednom trakom dvosmerno. Mladić je bio putnik u vozilu „opel zafira“ nemačkih registarskih tablica kojim je upravljao E.A. (32), na mestu suvozača bila je žena E.A. (47), koji su teško povređeni dok je drugi putnik N.A. prošao bez povreda.

Do nesreće je došlo kada je turski kamion „skania“ iz neutvrđenih razloga prešao na suprotnu stranu kolovoza, udario i putničko vozilo nakon čega su i kamion i „opel“ sleteli s puta. Nakon nesreće vozač kamiona je pobegao i za njim se intenzivno traga.

Pročitajte još:

U Urgentni centar UKC Niš noćas su primljena tri pacijenta sa traumama i politraumama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći.

– E.A. (32) primljen u teškom opštem stanju sa dve velike skalparne rane koje su odmah sanirane na odeljenju reanimacije. Nakon urađene hitne dijagnostike po trauma protokolu utvrđene su teške neurohirurške povrede glave, krvarenje u mozgu, povrede grudnog koša i pluća, otvoreni prelom leve nadlaktice i povrede kostiju lica. Pacijent hospitalizovan u intenzivnoj nezi Klinike za anesteuiju UKC Niš. Žena E.A. (47) nakon dijagnostike utvrđene povrede grudnog koša, prelom rebara i grudne kosti. Trenutno u stabilnom stanj, hospitalizovana na odeljenju Klinike za grudnu hirurgiju UKC Niš rai daljeg praćenja zdravstvenog stanja. N.A. (54) nakon dijagnostike nisu utvrđene pvorede koje iziskuju hospitalno medicinsko lečenje te nakon kostulatacija pacijent nije zadržan ali je dobio preporuku za dalje praćenje zdravstvenog stanja – saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.
BONUS VIDEO: Nesreća na auto-putu „Miloš Veliki“: Automobil i kamion sleteli s puta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar