Foto: Foto: Zvornikdanas.com/Ministarstvo odbrane Republike Srbije

Vitomir Tanasković, meštanin sela Brasine, koji je povređen u tragediji koja se dogodila u petak kada je u u njegovo dvorište pao avion MiG-21 Vojske Srbije, čiji su piloti Zvonko Vasiljević i Dejan Krsnik poginuli, trenutno se nalazi u stabilnom stanju.

Podsetimo, dva pilota Ratnog vazduhoplovstva i PVO Vojske Srbije poginuli su juče oko 9.10 časova prilikom pada aviona MiG-21, obavljajući svoje letačke zadatke. Sem njih, u tragediji je povređen i meštanin Tanasković, koji je zbrinut u polnici.

Pročitajte još...

„Nije tačno da je Vitomir Tanasković koji je povređen u jučerašnje udesu aviona, koji je pao kraj njegove kuće u Brasini, kod Malog Zvornika, prevezen u Beograd, zbog navodnih unutrašnjih krvarenja“, rekla je Dragana Mitrović, portparolka Opše bolnice u Loznici, prenose Novosti.

Foto: Ministarstvo odbrane Republike Srbije

Piloti major Dejan Krsnik i kapetan prve klase Zvonko Vasiljević iz 101. lovačko-avijacijske eskadrile 204. vazduhoplovne brigade RViPVO Vojske Srbije poginuli su prilikom pada aviona MiG-21 u rejonu sela Brasina kod Malog Zvornika.

Pročitajte još...


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare