manijak cerak
Foto: Screenshot Twitter

Nakon što je pre nekoliko dana beogradska policija privela pogrešnog muškarca osumnjičenog da je u naselju Cerak presretao devojčice, svlačio pantalone i pokazivao im svoj polni organ, na društvenim mrežama pojavili su se novi snimci istog manijaka, koji, kako tvrde korisnici, ponovo hara ovim naseljem.

Kako se da videti na snimku sa nadzorne kamere u prizemlju zgrade, devojčica ulazi u zgradu, zatvara vrata za sobom, i to tik pre nego što na njih pokušava da uđe jedan mladić, nakon čega on beži.

Uz snimak je postavljena i fotografija mladića za kog se sumnja da je presretao devojčice u naseljima Cerak i Voždovac, svlačio veš i pokazivao im svoj polni organ.

Pročitajte još:

U međuvremenu je policija, pre tri dana, uhapsila osobu za koju se verovalo da je taj osumnjičeni, ali ispostavilo se da ga devojčice nisu prepoznale i on je potom pušten.

Kako je i na osnovu čega policija privela pogrešnu osobu, koja je uz to imala i čvrst alibi, i dalje nije poznato, a potraga za pravim manijakom kog su zabeležile i sigurnosne kamere po zgradama i dalje traje.

Vest da manijak ipak nije sklonjen s ulice uznemirila je roditelje iz beogradskih naselja Cerak i Voždovac, posebno što je ranije primećeno da se kretao u blizini osnovnih škola.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)