Foto: Printscreen

Ekspresna reakcija beogradske policije, koja je juče posle samo nekoliko sati "identifikovala" i uhapsila muškarca (33) osumnjičenog da je presretao devojčice u naseljima Cerak i Voždovac, svlačio veš i pokazivao im svoj polni organ, nije se pokazala i kao precizna, jer se ubrzo ispostavilo da je upitanju pogrešna osoba.

Kako portal Nova.rs saznaje, dve devojčice od 11 i 14 godina koje je presreo manijak, juče nisu uspele da prepoznaju uhapšenog muškarca (33), zbog čega je on odmah i pušten na slobodu. Devojčicu su navodno izjavile da su apsolutno sigurne da manijak koji ih je presreo nije među osobama koje su juče videle u prostorijama beogradske policije.

Kako je i na osnovu čega policija privela pogrešnu osobu, koja je uz to imala i čvrst alibi, zasad nije poznato, a potraga za pravim manijakom kog su zabeležile i sigurnosne kamere po zgradama, nastavljena je i danas.

Vest da manijak ipak nije sklonjen s ulice, uznemirila je danas roditelje dece iz beogradskih naselja Cerak i Voždovac, posebno što je ranije primećeno da se kretao u blizini osnovnih škola.

Pročitajte još:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar