Veljko Belivuk Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Operativci srpske policije na tragu su Viboru Končareviću (42) iz Koteža, u čijem je stanu pronađena velika količina narkotika i oružja.

Ovaj saradnik i visokopozicionirani član kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića lociran je u jednoj od zemalja u regionu. U dogovoru sa policijom te države radi se na njegovom hapšenju.

Prema nezvaničnim saznanjima „Novosti“, on se u prvo vreme skrivao u Kotežu i to od onog dana kada su se Belivuk i Miljković vratili iz Crne Gore i završili u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala.

Zaplenjena droga Foto:MUP Srbije

Končarević se potom prebacio u Beograd, a odatle je, kako se sumnja, ilegalno prešao u jednu susednu zemlju i to nekoliko dana posle „razbijanja“ Belivukove i Miljkovićeve ekipe.

Zaplenjena droga Foto:MUP Srbije

U Končarevićevom štek stanu u Kotežu, koji je bio i skrovište ove kriminalne grupe, policija je pre nekoliko dana pronašla eksplozivnu napravu sa maggnetom i daljinskim upravljačem, dve ručne bombe, pištolj, revolver, šest okvira za automatsku pušku, „hekler“, automatski pištolj i municija. Pronađeno je i više od 10,2 kilograma mešavine amfetamina i kofeina, više od 3,5 kilograma hašiša i veća količina materije za koju se sumnja da je heroin.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar