Joca Vasić Piromanac
Joca Vasić Piromanac. Foto: Grand

Protiv Zorana Vasića, oca Jovana Vasića (15), jednog od najtalentovanijih mladih violinista, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći nedavno kod Zvečke, podneta je krivična prijava.

Kako saznajemo, prvi materijalni dokazi sa mesta udesa ukazuju da bi Zoran mogao biti odgovoran za izazivanje te nesreće, jer je otpozadi udario drugo vozilo. Zbog toga se krivičnom prijavom tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, pišu Novosti.

Pročitajte još:

Zoran je vozio automobil, u kojem su bila dvojica njegovih sinova i kako je ranije ispričao medijima, vraćali su se kući u Stubline sa svirke u Obrenovcu. On je, prema nezvaničnim informacijama, svojim automobilom otpozadi udario drugo vozilo, koje je bilo ispred njih i posle toga su se više puta prevrnuli i na kraju završili u jarku.

Podsetimo, mladi violinista ispao je iz automobila tom prilikom, a kako su rekli očevici nesreće „leteo je 20 metara”. Vozač Zoran Vasić zadobio je teže povrede, a suvozač, inače Jovanov stariji brat M.V. (26) takođe je teško povređen.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar