Miodrag Milenković Foto:nestalisrbija.rs

Penzionisani lekar Miodrag Milenković (65) iz Ćuprije, koji je nestao 7. juna u ataru sela Skorica kod Ražnja, pronađen je mrtav, a tu informaciju potvrdila je za medije njegova porodica.

Milenkovićevi ostaci otkriveni su 23. jula nedaleko od mesta gde je poslednji put viđen. To područje pretraživano je više puta, ali je tragačima posao otežala bujna vegetacija.

Nakon njegovog nestanka porodici su stizale su razne informacije. Između ostalog, nadzorna kamera na benzinskoj pumpi na auto-putu kod Paraćina snimila je čoveka za koga se sumnjalo da je on. Ubrzo se pojavila i dojava da je viđen u Kragujevcu, ali se ispostavila kao lažna.

Informaciju o Milenkovićevoj smrti potvrdila je za medije njegova porodica.

„Ova bol nikada neće nestati, ali bar imamo neki kraj. Želim samo da ga sahranim i da se slična stvar nikada nikome ne desi“, rekla je Miodragova ćerka Olga, prenosi portal Telegraf.rs.

Podsetimo, Milenkovića je poslednji put živog videla njegova supruga Mimica u Skorici na porodičnom imanju. Ona je supruga ostavila u kolibi, da bi se odmorio, dok je ona otišla da pogleda njivu. Kada se vratila, nije ga zatekla, a kako ni posle nekoliko sati nije bilo traga od njega, nestanak je prijavila policiji. Potraga za Miodragom trajala je mesec i po dana.
***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare