Slobodan Kašćelan Foto: Privatna arhiva

Slobodan Kašćelan, navodni vođa "kavačkog klana" koji je tokom vikenda priveden u Kotoru zbog pretnji sugrađaninu Branku Radonjiću, saslušan je u nedelju u tužilaštvu nakon čega je pušten na slobodu. Prema pisanju crnogorskih medija, Kašćelan je Radonjiću pretio da će mu obesiti sina za nogu.

Kako prenosi portal Vijesti, navodni vođa „kavačkog klana“ pretio je Radonjiću rekavši da će mu sina “obesiti za nogu” ukoliko nastavi da ga pominje.

Pročitajte još...

Taj portal navodi da je mlađi Radonjić pomorac, a Kašćelan je njegovom ocu pretio pred brojnim svedocima. Navodno on se u jednom trenutku, dok je automobilom prolazio pored Radonjića, zaustavio i tada mu uputio pretnje.

Podsetimo, Kašćelan je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, odnosno da je uputio ozbiljne pretnje po život oštećenog B.R. iz Kotora.

Inače, on se navodno nalazi na čelu kriminalne grupe koja je u višegodišnjem sukobu sa “škaljarskim klanom”. Oba klana terete se za mnogobrojna krivična dela, među kojima su i ubistva.
***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar