Porodica Petrović iz Ripnja i dalje ne može da dođe sebi posle stravičnog horora koji su juče doživeli, kada je Stojan I. (38) upao u njihovu kuću i izbo nožem tri člana njihove porodice, a K. P. (16) usmrtio na kilometar od kuće. Monstrum je izbo devojčicu nasmrt, dok je njenoj majci, ujaku i baki naneo površinske rane, a njen rođeni brat (17) za Nova.rs otkriva šta je prethodilo zločinu.

Deda ubijene devojčice Nenad Petrović, koga smo zatekli ispred kuće, najpre je ispričao šta je događalo tokom jučerašnjeg dana.

Pročitajte još:

„Sedeo je s nama u kući, smejao se, nakon toga je mene odvezao u selu“, priča Nenad, dodavši da je po povratku saznao za horor koji se dogodio u njegovoj kući.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Njegov 17-godišnji unuk je potom ispričao šta se nakon toga dešavalo.

„Zatrebale su nam neke stvari i Stojan se ponudio da odveze mene i sestru do centra da kupimo. U jednom trenutku je stao malo pre centra, zato što nije imao dozvolu i rekao mi je da ja trknem i kupim baterije. Kada sam se vratio njih nije bilo“, ispričao je ranije tinejdžer i dodao:

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Kada sam se vratio kući, trebalo mi je nekih 25 minuta, zatekao sam krvavu majku, babu i ujaka, ali sestre nije bilo. Otišao sam da je tražim, ali su mi u međuvremenu rekli da ju je Stojan ubio.“

Pretpostavlja se da je Stojan po povratku ubio devojčicu i ostavio njeno telo, a potom se vratio do kuće Petrovića i njih izbo nožem.

Podsetimo, osumnjičeni Stojan I. uhapšen je nakon stravičnog napada koji se dogodio tokom jučerašnjeg dana u Ripnju.

BONUS VIDEO: Velika zaplena heroina i amfetamina u Boru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar