Foto:Nemanja Jovanović/E-Stock/Dimitrije Goll

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević, večeras je preko društvene mreže Tviter ponovo prozvao Igora Jurića, osnivača fonadcije "Tijane Jurić", navodeći da i dalje krije i štiti političara pedofila.

Naime, Jurić se na meti Vučićevića našao dan pošto je novinska agencija Beta objavila njegovu izjavu povodom registra pedofila u Srbiji, navodeći da su u prošloj godini upisana još 92 imena. Tom prilikom, Jurić je rekao da je to „stoti deo stvarnog broja počinilaca takvih krivičnih dela“.

„..a ti, Juriću @lojzija i dalje kriješ i tako štitiš političara-pedofila. Tužno je, jadno i bedno to što radiš“, napisao je Vučićević, na šta mu je Jurić kratko odogovorio:

„Iako ti @djvucicevic misliš da se to nikada neće desiti, budi siguran da će doći vreme kada ćeš platiti za svako zlo koje si naneo ovom narodu. I ti i oni koji te plaćaju i čuvaju“.

Nova je u vezi ovog prepucavanja upitala za komentar Igora Jurića, koji je rekao da je siguran da ga Dragan J. Vučićećvić napada po nalogu:

„Iskren ću biti, on to radi po nalogu, nema sumnje“, kazao je i dodao:

„Siguran sam da radi po nalogu i mislim da je njemu u stvari važno, da nađe bilo kakav razlog da me napada i da piše o meni. Očigledno nešto i nekome smetam, pa me doživljavaju kao protivnika i zato me napadaju“, rekao je Jurić i podsetio da je sve što je imao povodom ovog slučaja, rekao prvo ministru Nebojši Stefanoviću, a kasnije to izneo i u Tužilaštvu.

Foto:Nemanja Jovanović

Za Nova.rs Jurić je istakao da je tim završio svu priču o političaru pedofilu, sve do momenta kada svedoci odluče da govore.

„Ovo su tačno ciljani i iskontruisani napadi“, dodao je Igor Jurić.

Podsetimo, otac ubijene Tijane Jurić izjavio je ranije da zna za jednog visoko pozicionarog političara koji je pedofil, i naglasio da je taj političar među zlostavljačima dece, a u junu mesecu, pred izbore rekao da taj politčar na nacionalnom nivou učestvuje u trci.

Nakon te njegove izjave reagovao je predsednik Aleksandar Vučić, koji ga je javno pozvao da otkirije ime tog političara, ali se to ipak nije dogodilo.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare