Foto: Nova.rs, Instagram/duh.grobarstva

"Imate zaštićene i nezaštićene svedoke saradnike. Danas vam predstavljamo jednog običnog cinkaroša tj nezaštićenog - Aleksandar Šarac.... Tužan je cinkaroški život ovog nesrećnika kao i njegovih saradnika npr. Luke Radulovića, Miloša Krasića, Miloša Kneževića. Pozabavićemo se više ovim pevačem u narednom periodu". Ovi uznemirujući navodi deo su teksta koji je početkom septembra objavljen na Instagram profilu "Duh.grobarstva", a koji prati nekoliko privatnih fotografija Aleksandra Šarca, kog je nepoznatri napadač juče upucao iz "berete" sa dva hica u glavu u TC Ušće.

Tekst koji prati Šarčeve fotografije objavio je 3. septembra pomenuti Instagram profil, a sudeći po drugim fotografijama i povezanim sajtovima, iza njega stoje pripadnici navijačke grupe Partizana „Južna strana“. Sa ovom grupom navodno se u vezu dovodi Veljko Belivuk, zvani Velja nevolja, nekada označeni pripadnik partizanove navijačke grupen „Janjičari“ i najbolji prijatelj ubijenog Aleksandra Stankovića.

Uznemirujući post, Foto: Instagram/duh.grobarstva

Objavljen tekst, sa jasnim prizvukom pretnji, prenosimo u celosti i autentičnom obliku.

Ranjeni Šarac sa suprugom, Foto: Instagram/duh.grobarstva

„Imate zaštićene i ne zaštićene svedoke saradnike. Danas vam predstavljamo jednog običnog cinkaroša t.j. ne zaštićenog – ALEKSANDAR ŠARAC! Počeo je sa cinkarenjem davne 2011. kada je na 200gr jedne supstance nađen njegov DNK ali naravno neko drugi je odgovarao za to. U Zabeli je vozio maricu, ulazio u kancelariju bez majice, u papučama i bio glavni saradnik nadzornika Ivkovića i zapovednika Nenadovića. Svi koji su bili u Zabeli vrlo dobro znaju ko može da vozi maricu!!! Nastavio je sa cinkarenjem u CZ-u gde je nameštao ljude za telefone itd. Tužan je cinkaroški život ovog nesrećnika kao i njegovih saradnika npr. Luke Radulovića, Miloša Krasića, Miloša Kneževića. Pozabavićemo se više ovim pevačem u narednom periodu“.

Šarac se još uvek bori za život, Foto: Instagram/duh.grobarstva

Verovatno najuznemirujući deo ove objave jesu imena trojice muškaraca, koje autor označava kao cinkaroše i Šarčeve saradnike.

Pročitajte još:

Luka Radulović
Foto: Facebook/Luka Radulovic

Luka Radulović javnosti je postao poznat kao vozač „bentlija“ koji je 2017. na Topčiderskoj zvezdi presekao kolonu automobila u kojoj je bio Aleksandar Vučić, zbog čega je uhapšen. Mediji su izveštavali tada da je u pitanju osuđivani narko-diler, a nekoliko meseci nakon slučaja „bentli“ i izlaska iz pritvora, Radulović je ubijen dok je sa prijateljima bio u noćnom izlasku u jednoj kafani u Crnogorskoj ulici kod Brankovog mosta.

Ime Miloša Krasića takođe je poznato javnosti i to zbog ubistva Ivana Perovića i ranjavanja Đorđa Stanojevića, 2011. na Novom Beogradu. Krasiću, koji je označen kao vođa Partizanove navijačke grupe „Alkatraz“ sudilo se za ovaj zločin, za koji je najpre osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu, a potom i oslobođen. Insajder je 2017. godine objavio da je Krasić, ubrzo nakon oslobađajuće presude otputovao u Rusiju na Svetsko prvenstvo u fudbalu, a na fotografiji koja je obajvljena u medijima videlo se da je bio u društvu navijačke ekipe ubijenog Aleksandra Stankovića, ali i sina predsednika Aleksandra Vučića.

Pročitajte još:

Treći „cinkaroš“ kog spominje autor uznemirujućeg posta na Instagramu je Miloš Knežević, takođe je poznat javnosti kao navijač Partizana. Sredinom 2018. i on se našao na meti atentatora koji su ga u sačekuši izrešetali u Gočkoj ulici na Petlovom brdu, naselju gde je inače držao i lokal u kom su se skupljali „Grobari“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare