(VIDEO) Aleksandar Šarac ranjen iz berete sa prigušivačem

Hronika 17. okt. 202018:18 > 20:21
Podeli:
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Aleksandar Šarac, koji je danas oko 16 sati ranjen u garaži TC Ušće na Novom Beograda, najverovatnije je upucan iz pištolja marke bereta. Prema nezvaničnim saznanjima portala Nova.rs, napadač je prilikom zločina najverovatnije koristio prigušivač.

Kako saznajemo, pretpostavlja se da je napadač koristio pištolj sa prigušivačem, koji je potom bacio nedaleko od mesta zločina. Policija je nakon zločina blokirala grad i proglasila akciju Vihor i u toku je potraga za napadačem na Šarca.

Inače, napadač je u žrtvu ispalio dva metka, a policija je na licu mesta pronašla dve čaure. Zasad nije poznato da li su oba metka pogodile žrtvu u glavu.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Inače, Šarac od ranije je poznat policiji i ovo nije prvi put da se nalazi na meti napadača. On je u medijima označen kao pripadnik međunarodne razbojničke bande Pink panter, a sumnja se da se na meti našao i januara prošle godine kada je na Banovom brdu ubijen njegov zet Nebojša M., za čiji je zločin sumnjiči višestruki ubica Čaba Der.

Čaba Der Foto:Profimedia.rs

Pretpostavlja se da je on bio meta napada kada je i avgusta 2018. godine, kada je na kuću košarkaša Vukašina Avdalovića bačena bomba. Sumnjalo se da je prava meta bio ranjeni Šarac, koji živi u kući pored košarkaša.

Šarac iza sebe ima poduži kriminalni dosije, a kako su mediji svojevremeno pisali, jedan od većih plenova sa svojom bandom ugrabio u septembru 2016. godine u Milanu, prilikom pljačke luksuzne juvelirnice.

Pogledajte pljačku juvelirnice:

Pojedini mediji navode i da je napadač prilikom ranjavanja Šarca na sebi imao crvenu jaknu, kačket i hiruršku masku.

Pročitajte još...

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar