Muškarac Aleksandar Š. koji je danas ranjen u garaži TC Ušće je označeni pripadnik međunarodne razbojničke bande Pink panter, ispred čije kuće na Banovom brdu je prošle godine ubijen muškarac, za šta je optužen odbegli plaćeni ubica Čaba Der, saznaje Nova.rs.

Kako saznajemo, napadač je žrtvu jurio nekoliko minuta kroz garažu pre nego što ga je upucao. Potom je pobegao, a policija koja je ubrzo došla do Ušća je odmah blokirala čitavu zgradu i pokrenuzla potragu.

Ime ranjenog Aleksandra Š. poznato je javnosti od pre dve godine kada je ispred njegove kuće u ulici Rajka od Rasine na Banovom brdu ubijen Nebojša Marković (37), suprug njegove rođake sa kojom deli dvospratnu porodičnu kuću.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Marković je ubijen u trenutku kada je nosiljku za bebu pakovao u svoj automobil, kada mu je iznenada prišao ubica i ispalio u njega hice iz automatskog oružja. Istragom je utvrđeno da Marković nije bio meta napada, kao i da je najverovatnije ubijen greškom.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Policija je ubrzo identifikovala napdača kao Čabu Deru, označenog plaćenog ubicu koji je ubrzo nakon ovog zločina pobegao iz Srbije. Pretpostavljalo se da je upravo Aleksandar Š. bio Čabina meta, a kao mogući motivi spominjale su se navodno njegove veze sa razbojničkom bandom Pink panter.

Takođe, Aleksandar Š. se spominjao i kada je na kuću košarkaša Vukašina Vuleta Avdalovića, koji živi odmah pored, bačena je bomba, u avgustu 2018. Sumnjalo se tada da je upravo Aleksandar Š. bio meta napada.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare