M. Dž., sin osumnjičeno Foto: Facebook

U sklopu istrage ubistva porodice Đokić iz Aleksinca, za koje je osumnjičen njihov rođak Goran Džonić, saslušano je više desetina osoba. Kako saznajemo, među saslušanima je i M. Dž., sin osumnjičenog, inače pripadnik vatrogascne službe.

Podsetimo, dosad su zbog zločina uhapšene tri osobe – Džonić i još dva lica, K. M. i A. M., koja se dovode u vezu sa likvidacijom Đokića.

Pročitajte još:

Najpre je priveden Džonić, a policija je na njegovom imanju pronašla i deo novca, za koji se pretpostavlja da je pripadao ubijenim Đokićima. U Džonićevom stanu u Alesincu pronađen je i pištolj koji je poslat na veštačenje, kako bi bilo utvrđeno da li je to oružje korišćeno u likvidaciji.

On je danas priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Nišu. Tokom istrage saslušano je više osoba, a juče je na informativni razgovor pozvan i Džonićev sin, inače pripadnik vatrogasne službe.

Kako je naš portal pisao, i Džonićevi sinovi nalazili su se pod lupom istražitelja.

Podsetimo, porodica Đokić, odnosno Goran, Gordana i Lidija, 26. septembra brutalno je ubijena. Njihova tela nakon zločina su zapaljena i bačena u jamu.

BONUS video: Komšinica majke ubijenog Gorana Đokića

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare