Porodica Đokić, Djokić, osumljičeni Goran Džonić
Foto: Facebook/goran.dzonic/Privatna arhiva

Policija i tužilaštvo, nakon privođenja Gorana Džonića (59) osumnjičenog da je ubio tročlanu porodicu Đokić u selu Moravac kod Aleksinca, ispituju eventualnu ulogu Džonićevih sinova u ovom zločinu. Upravo u kući jednog od njih privedeni Džonić je zakopao deo novca koji je, kako se sumnja, kobne noći uzeo od Đokića.

Kako smo ranije objavili, osumnjičeni Džonić je deo novca iskoristio za namirivanje duga prema jednom poznaniku, a ostatak novca, 43.000 evra, zakopao je u zabačenom kutku na imanju svog sina, inače pripadnika Vojske Srbije koji se trenutno nalazi na terenu. Pored njega, Džonić ima još jednog sina koji je zaposlen kao vatrogasac. Podsećanja radi, i osumnjčeni Goran Džonić je bivši vatrogasac u penziji.

Ove dve porodice bile su prilično bliske, a i sam Džonić je krivicu navodno pokušao da svali na sinove. Ipak, policija i tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati kakvu su ulogu imali sinovi.

Goran Džonić Foto/printscreen/faceboo/goran.dzonic

Kako su meštani ispričali, Džonić je čovek preke naravi, ali je sa ubijenim Đokićima imao korektan odnos i Goran Đokić je kod njega prao automobile.

Podsetimo, sumnja se da je Džonić presreo porodicu na svom skuteru, da ih je oteo i presudio im hicima iz vatrenog oružja, verovatno pišolja. Njihova tela je potom zapalio i bacio u jamu na zabačenom smetlištu u selu Moravac.

Bonus video: Akcija policije u selu Moravac

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare