Goran Džonić Foto/printscreen/faceboo/goran.dzonic

Dva traga pokazala su se kao ključna u rasvetljavanju zverskog ubistva porodice Đokić i razotkrivanja njihovog ubice i rođaka Gorana Džonića. Kako portal Nova.rs nezvanično saznaje, policiju je do Džonića odveo meštanin koji je ispričao da mu je neposredno nakon ubistva on vratio novčani dug, dok je drugi navodno posvedočio da ga je uhapšeni angažovao da mu napravi - prigušivač.

Saznanja našeg portala još uvek nije niko zvanično potvrdio, ali naši nezvaničn i izvori tvrde da je upravo svedočenje muškarca koji je pravio prigušivač, bilo ključno za istragu.

Podsetimo, policija je juče uhapsila Džonića zbog sumnje da je počinio ovaj užasni zločin, a vest o tome nije pretreano iznenadila meštane koji tvrde da je on poznat kao problematičan. Pod lupom policije našla se i njegova supruga Suzana, kao i dvojica sinova koji žive u istom mestu, a da li su i oni umešani u ovaj zločin tzasad nije poznato.

Suzanu Džonić je odvela policija koja je došla da pretraži imanje jednog od Džonićevih sinova, gde je prethodno pronađen novac za koji se veruje da je pripadao Đokićima. Reč je o 43.000 evra, što je samo jedan deo Džonićevog plena, dok je preostalu sumu potrošio na namirivanje duga prema jednom poznaniku. Upravo taj detalj naveo je policiju da posumnja na Džonića.

Inače, kako se može videti na društvenim mrežama, Suzana Džonić je mahom bila posvećena unucima i veći deo sadržaja koji je objavljivala odnosio se na njih. Među fotografijama, Džonićka ima fotografiju sa veselja koje su Đokići priredili povodom rođendana svoje ćerke Lidije.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar