Foto: Facebook/Vladan Grahovac

Vladan Grahovac (27) iz Raške, ikonopisac koji je svirepo ubio Jelicu Tatarovski (82), pokušao je, prema rečima očevidaca, danas da se ubije skokom sa trećeg sprata zgrade suda.

Policija ga je sprečila u toj nameri.

Podsetimo, Grahovac je nožem i čekićem ubio Jelicu u avgustu 2019. godine. Na poslednjem saslušanju rekao je da se kaje, kao i to da je bio drogiran u trenutku kada je počinio ubistvo.

Žrtva Jelica Tatarovski Foto: Privatna arhiva

„Popio sam toga dana tri litra vina, nekoliko limenki piva, uzeo pet grama marihuane i 10 mililitara droge „dži“. Moje ponašanje nikada nije bilo destruktivno, uvek je bilo autodestruktivne prirode“, navodno je na saslušanju rekao Vladan Grahovac koj i se tereti da je u noći između 31. avgusta i 1. septembra ubio Jelicu Tatarovski.

Grahovac je u ranijoj odbrani pred sudom rekao da je kriv jer forenzičke dokaze ne može da ospori, ali da se ubistva ne seća jer mu se već dešavalo da ima crne rupe u pamćenju kada pomeša velike količine alkohola i droge. On je ispričao da ga je u mladosti otac brutalno prebijao a njegov prijatelj i silovao kada je imao 5 godina. Zbog trauma se odao alkoholu, drogama i prostituciji.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram