Foto: Facebook/Vladan Grahovac

"Popio sam toga dana tri litra vina, nekoliko limenki piva, uzeo pet grama marihuane i 10 mililitara droge „dži“. Moje ponašanje nikada nije bilo destruktivno, uvek je bilo autodestruktivne prirode", navodno je na saslušanju rekao Vladan Grahovac koj i se tereti da je u noći između 31. avgusta i 1. septembra ubio Jelicu Tatarovski.

On je dodao još i da je veče pre toga opljačkao radnju.
„Da me je prethodnog dana policija u Raškoj, kada sam obio prodavncu pića zaržala 48 časova, ništa od ovoga se de bi desilo, jer sam planirao tih dana da se dobrovoljno prijavim za lečenje od alkoholizma“, rekao je on u svojoj odbrani.

Žrtva Jelica Tatarovski Foto: Privatna arhiva

Grahovac je u ranijoj odbrani pred sudom rekao da je kriv jer forenzičke dokaze ne može da ospori, ali da se ubistva ne seća jer mu se već dešavalo da ima crne rupe u pamćenju kada pomeša velike količine alkohola i droge. On je ispričao da ga je u mladosti otac brutalno prebijao a njegov prijatelj i silovao kada je imao 5.godina. Zbog trauma se odao alkoholu, drogama i prostituciji.

Optuženi Foto: Facebook/Vladan Grahovac

Kada je saznao da je HIV pozitivan krenuo je u Niš da se vidi sa bivšim partnerom i drugaricom ali su ga odbili, pa se napio i uzeo drogu „dži“ koja izaziva agresiju. Kako tvrdi, hteo je da skoči sa solitera, ali je onda izgubio pamćenje, a sledeće čega tvrdi da se seća je da je u autobusu sa Beograd sa zamotanom ruku.

„Ni na kraj pameti mi nije palo šta se desilo. I ranije mi se dešavalo da imam crne rupe u sećanju kada pomešam alkohol i narkotike. Možda sam ranije još nekoga ubio u takvom stanju, a da se ne sećam“, naveo je Grahovac ranije u svom obraćanju pred sudom, a preneo Blic.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar