Goran Džonić Foto/printscreen/faceboo/goran.dzonic

Goran Džonić, prvoosumnjičeni za ubistvo tročlane porodice Đokić u Moravcu kod Aleksinca, svojim fizičkim izgledom, gestikulacijom i ponašanjem pokušava da o sebi stvori sliku nemoćnog i bolesnog starca, kaže izvor "Nova.rs" upoznat sa slučajem.

Kako smo ranije pisali, Džonić je na prepoznavanju K. M. i K. M., braće koju je označio kao saučesnike u ubistvu porodice Đokić, napravio previd koji ga dodatno tereti za zločin, tvrdeći da je izvršilac ubistva jedan od braće Jojke, ali je na prepoznavanju pokazao pogrešnog čoveka.

Pored kontradiktornih izjava i nelogičnih iskaza, Džonić intenzivno radi na slici kojom će sebe predstaviti javnosti i kako saznajemo od izvora upoznatog sa slučajem, Džonić nosi masku nemoćnog, starog i bolesnog čoveka.

„Hoda pognut, glumi da se jedva kreće kako bi ubedio policiju da fizički nije bio u stanju da izvrši ubistvo iako svi dokazi ukazuju samo na njega. Priznaje da je bio na mestu u istva ali da je samo „tipovao“ rođake, zašta je navodno dobio samo 10.000 evra, koliko mu je bilo potrebno da vrati dugove iako je na imanju njegovog sina pronađeno 43000 evra“, kaže sagovornik.

Foto: Nova.rs

Podsećanja radi, trinaest svedoka do sada je saslušano pred Višim javnim tužilaštvom radi provere navoda Gorana Džonića osumnjičenog da je u noći između 26. i 27. septembra u ataru sela Moravac ubio brata od tetke Gorana Đokića, njegovu suprugu Gordanu i dvadesetpetogodišnju ćerku Lidiju.

Iskaz ama baš nijednog nije išao u korist Džoniću koji je u nameri da umanji svoju odgovornost, u zločinački poduhvat umešao dvojicu sinova, dvojicu komšija i njihovog prijatelja.

Bonus video: Rekonstrukcija ubistva porodice Đokić

[video-cdn src=“https://best-vod.umn.cdn.united.cloud/stream?asset=rekonstrukcijaaleksincaam-novas-worldwide&stream=hp3500&t=0&player=m3u8v&sp=novas&u=novas&p=n0v43!23t001″ ***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar