Dragan Bjelogrlić pušten da se brani sa slobode

Hronika 24. avg. 202113:25 > 13:46
Podeli:
Dragan Bjelogrlić Foto: TANJUG/ FOTO FENA/ AMER KAJMOVIC

Beogradski glumac Dragan Bjelogrlić pušten je danas nakon saslušanja u niškom tužilaštvu, zbog prebijanja reditelja Gage Antonijevića, da se brani sa slobode.

Kako saznajemo, Bjelogrlić je priznao delo i u daljem toku postupka će se braniti sa slobode.

Pročitajte još:

Inače, građani su se danas okupili ispred Narodne skupštine u Beogradu kako bi pružili podršku glumcu i reditelju Draganu Bjelogrliću.

Sa sobom su poneli transparent na kojem je pisalo „Sloboda za Bjelogrlića“, koji su okačili na ogradu ispred Narodne skupštine.

Skup podrške se dešava u trenutku dok je Bjelogrlić na saslušanju u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, nakon što je juče pretukao reditelja Predraga Antonijevića.

Reditelj Predrag Gaga Antonijević pojavio se u jednoj televizijskoj emisiji sa modricima po licu i naveo kako nije provocirao glumca Dragana Bjelogrlića kada se desio incident u niškom hotelu, iako prema nezvaničnim saznanjima od hotelskog osoblja postoje indicije da je Antonijević konstantno provocirao Bjelogrlića.

Predrag Gaga Antonijević, Printscreen/Pink
Predrag Gaga Antonijević, Printscreen/Pink

U gostovanju na televiziji Pink, Antonijević je optužio Bjelogrlića da je nasilje „plod“ druženja sa navijačima Partizana, što se nije dopalo pristalicama crno-belih na društvenim mrežama.

„Očigledno je reč o jako lošem čoveku i da kažem… Previše se družio sa navijačima Partizana očigledno, ima te neke tendencije i ponašanje, ovo je mučki i kukavički, kriminalno što je uradio“, rekao je Antonijević, koji je i u jednom prethodnom gostovanju dobacivao o navijačima Partizana.

Ceo skandal i dugogodišnji sukob dobili su političku konotaciju, pa je slučaj komentarisao Aleksandar Vučić, zatim i Aleksandar Vulin, a policija je u utorak sprovela Bjelogrlića u tužilaštvo na saslušanje.

Komentari

Vaš komentar