Foto: Nemanja Jovanović / Nova.rs/ Ilustracija

U Lapovu u roditeljskoj kući u četvrtak je teško ranjena Valentina M. (24). U nju je, kako se navodi, iz lovačke puške pucao njen mladić Đurđe M. (39), iz sela Brzan kod Batočine. Nakon što je nju upucao presudio je sebi.

Iz kragujevačke policije su rekli da su njih dvoje bili u emotivnoj vezi, ali druge detalje ove tragedije nisu želeli da otkriju. Kao najverovatniji razlog za ovu tragediju se navodi ljubomora.

Sve se dešavalo u četvrtak rano ujutro u Valentininoj kući, nedaleko od takozvanog petog rejona železničke stanice u Lapovu. Đurđe je došao oko sedam časova i trideset minuta, kada je devojka bila sama u domu. Njen otac je u to vreme bio na poslu, dok je majka otišla na pijacu.

„U šoku sam, ne mogu ništa da vam kažem. Brinem za život svoje ćerke. U bolnici je, ali još ne znam u kakvom je stanju“, kratko je za Novosti rekao Valentinin otac, inače radnik na železnici.

Komšije pričaju da je Valentina bila u emotivnoj vezi sa momkom iz Brzana, ali ne znaju šta se poslednjih dana dešavalo između njih dvoje, niti zašto se on odlučio na takav korak. Svi, međutim, veruju da je reč o ljubomori.

Njih dvoje su se, kažu komšije, upoznali u jednoj firmi u Batočini, gde su oboje radili. Koliko znaju, ništa nije ukazivalo da bi moglo da dođe do tragedije. Pretpostavlja se da je Đurđe došao naoružan u njenu kuću i da je nakon kraće rasprave povukao okidač.

„Ona je, iako teško ranjena, bila svesna i telefonom je pozvala svoju majku i rekla joj šta se desilo“, ispričale su komšije.

Inače, devojka je odmah operisana u kragujevačkog Kliničkom centaru i kako se navodi operisana je i pod nadzorom je lekara.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram