Beba u kolima ilustracija Foto:Shutterstock

Policija u Kruševcu juče je uhapsila J.J.(35) osumnjičenu da je od majke otela dečaka i odvela ga kod svog bivšeg partnera D.S. (40), a kako je sama izjavila, to je uradila jer htela da "povrati njegovu ljubav".

Naime, otetog mališana predstavila im je kao njihovog zajedničkog sina.

„Po svemu sudeći J.J. je nekoliko meseci kovala plan kako da pridobije D.S. Tražila je posao bebisiterke kako bi mogla dete da predstavi kao svoje. Tako ju je pre nekoliko dana zaposlila jedna majka koja je imala dečaka starog 40 dana“, objašnjava naš izvor.

Pročitajte još:

Uhapšena J.J. u jednom trenutku juče je rekla da će sa bebom izaći da je prošeta. Tada je iskoristila priliku i mališana odnela u kuću svog bivšeg partnera. Uplašena majka pozvala je policiju i prijavila zaista nesvakidašnji slučaj.

„Njemu je rekla da se pre mesec i po dana porodila i da je u pitanji njihov sin. Ubeđivanje je prekinula policija koja je upala u kuću i uhapsila ženu. Ona je odmah sve priznala. Saslušan je i D.S. koji je potvrdio da su bili u vezi, ali da ništa nije znao o njenoj trudnoći“, piše Telegraf.rs.

Podsećanja radi i policija se juče saopštila da je brzim i efikasnim radom, pronašli su bebu staru 40 dana za koju je njena majka prijavila da je nestala.

BONUS VIDEO: Milionska krađa u Nišu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar