Incident_teretana_napad_na_devojku_GP.mp4
Incident_teretana_napad_na_devojku_GP.mp4

U teretani "Ahilej" juče se desila strašna scena nasilja, kada je jedan muškarac pretukao radnicu, pošto mu navodno nije dozvolila da sedi za pultom. Kako je MUP saopštio, reč je o U.R. (19) koji je nakon incidenta priveden.

Vlasnik teretana „Ahilej“ Aleksandar Đorđević za „Telegraf“ je objasnio kako se incident dogodio.

„Počelo je tako što je tražio da sedne za pult i počeo bukvalno da je zlostavlja. Lepo mu je rekla: „Niste zaposleni, ne možete sedeti za pultom“. Onda joj je on odgovorio: „Ti ćeš da mi zabraniš“, objašnjava Đorđević.

Tada je, kako kaže, nasilnik uleteo u pult, gurnuo stolicu i nasrnuo na devojku.

„Nasilnički ju je udarao po glavi. Ona je pozvala posle toga menadžera, koji u tom momentu nije bio prisutan u samoj teretani, ali me je odmah pozvao i mi smo otrčali do prve policijske stanice da prijavimo slučaj.

Dok su razgovarali sa policijskim službenikom, nasilnik je, kako kaže Đorđević, u međuvremenu stigao da se ošiša i vrati se u teretanu, kada je opet počeo da tuče radnicu. To se vidi i na snimcima koje nam je dostavio vlasnik. Naime, na prvom, napadač je imao dugu kosu, dok je na drugom bio sveže ošišan.

„Pretio joj je da će je ubiti, da će završiti na dnu Dunava sa betonskim čizmama. Strašno je to što se desilo. Imali smo slučajeve da ljudi budu neljubazni prema radnicima, ali nikada ovako nešto. Meta napada je bila nečija sestra, devojka… Važno je da se odmah reaguje kada su ovakve stvari u pitanju, on je opasan čovek, ne sme da ostane na slobodi“, rekao je Đorđević.

Uhapšeni se oglasio na Instagramu

U.R. (19) se nakon napada oglasio preko svog Instagram profila.

„Ako kojim kojim slučajem budete videli haos, ako idete u teretanu, i policiju, znajte da sam ja napravio haos“, rekao je.

Takođe, u opisu videa je dodao da će devojka iz teretane „još večeras završiti na dnu reke Dunav sa betonskim čizmama“.

„Da se zna, ja sam od danas glavni u toj teretani i nadležan za sve, postavljen od „vrhovnog vladara“, najvećeg kralja univerzuma. Hteo sam da uđem na pult i sednem na stolicu, gde mi se ta devojka isturila i rekla: „Ne možeš, ja ti ne dam, zvaću policiju“.

Onda je pokazao svoju nogu povređenu od šutiranja stolice.

„Evo, noga mi je krvava. Da ne bude da lažem, ćopam, dobro da nisam polomio zglob. Sutra će svo osoblje da dobije otkaz i doći će novo sa Marsa“, dodao je na kraju.

BONUS VIDEO: Siledžija u teretani

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar