Vladimir Cvijan Foto:Screenshot/Youtube/RTV Marš HD Valjevo

Predsednik Advokatske komore Srbije (AKS) Viktor Gostilјac i predsednik Advokatske komore Beograda Jugoslav Tintor, naveli su danas da se preko Tviter naloga pod nazivom "Nezavisna advokatska komora Srbije" u javnost "plasiraju falsifikovani dokumenti Advokatske komore Srbije".

Oni su u zajedničkom saopštenju naveli da su na ovom nalogu „objavlјena dva faslifikata, navodna čitulјa Vladimiru Cvijanu sa tekstom ‘Praštaj što smo ćutali’, potpisana od strane Jugoslava Tintora i Viktora Gostilјca“, kao i „lažni i nepostojeći formular ‘Saopštenje za javnost AKS povodom napada na advokata’, koji je objavlјen kao dokument Komore sa pečatom i zaglavlјem AKS“.

Gostiljac i Tintor su „povodom ove lažne objave“ građanima preporučili krajnji oprez „u pogledu istinitosti objava na ovom Tviter nalogu i rezervu prema objavlјenim informacijama“.

„Verujući da će ovakvih neistinitih sadržaja na ovom nalogu biti na svakodnevnom nivou, pozivamo javnost da se o stavovima i dokumentima komora obaveštavaju putem zvaničnog sajta Advokatske komore Srbije i Advokatske komore Beograda, i Tviter naloga @AKSrbije“, navodi se u saopštenju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar