Foto: Dušan Stanković

Vozač belog pežoa danas je doživeo najgoru vrstu iznenađenja - duboku rupu na parking mestu, skrivenu iza visokog ivičnjaka. Rezultat - zaglavljen točak, čekanje šlep službe i intervencija policije, a sve zbog rupe koja, kako su nam rekli stanari, tu već duže vreme "vreba" vozače.

Pročitajte još:

Slobodna parking mesta su dovoljno retka u Bulevaru Kralja Aleksandra u Beogradu, da je mnogim vozačima dovoljno da bace pogled i odmah krenu da parkiraju.

Parking mesto ispred jedne zgrade na Đermu krije posebno neprijatno iznenađenje – „udarnu rupu“ iza visokog ivičnjaka.

Foto: Nova.rs

Sav opez nije pomogao vozaču belog pežoa da izbegne rupu na parking mestu u Bulevaru Kralja Aleksandra kod broja 201. Njen izgled hoće da zavara – deluje kao da je zatrpana peskom, ali je dovoljno duboka da „zarobi“ točak.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

 

Upravo se to desilo vozaču na snimku, pa je prednji desni točak njegovog automobila ostao zaglavljen u rupi gotovo sat i po, do dolaska šlep službe. Kako su nam rekli prolaznici, intervenisala je i policija,  pošto su ostali vozači morali da obilaze „zarobljenog“ pežoa.

Ekipa Nova.rs obišla je parking mesto sa „udarnom rupom“ tokom popodneva, pa se ispostavilo da je važnije ono što nismo zatekli nego ono što jesmo: na našim fotografijama nećete videti bilo kakvo upozorenje ili znak da na tom mestu vozačima preti opasnost zato što ga – nema.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Stanari su nam rekli da već duže vreme pokušavaju da reše problem uporne rupe, i da smatraju da bi preduzeće „Beograd put“ trebalo hitno da je popravi.

Upozoravaju da, kada padne kiša, na tom mestu nastane i bara koja takođe zavara vozače koji nisu iz tog kraja, i ne znaju za rupu na parking mestu – i tvrde da je već nekoliko automobila pretrpelo štetu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar