Veći deo Srbije bez „Nove“, javite se za primerak

Društvo 12. jul. 202107:06 > 07:4211 komentara
Podeli:
Kraljevo karavan podela novina Nova
Kraljevčani i dnevne novine Nova Foto:Nova.rs

Poštovani čitaoci, novine „Nova“ usled transportnih problema od Osijeka (u Hrvatskoj, gde se „Nova“ štampa) do Beograda nisu stigle da budu distribuirane u većem delu unutrašnjosti Srbije.

Tim povodom izvinjavamo se svim čitaocina koji danas nisu došli do svog primerka „Nove“, i obećavamo da ćemo ubuduće učiniti sve da stignemo do vas kao i do sada. Zato, pozivamo sve one koji nisu uspeli da dođu do svog broja u većem delu centralne Srbije da se jave redakciji na telefon 011/45-50-141 da bismo im poslali primerak „Nove“.

Ova situacija nije nastala krivicom redakcije već zbog izuzetno teških okolnosti u kojima se „Nova“ štampa. Podsećamo vas, poštovani čitaoci, da vaš i naš list u Srbiji nije htela da štampa nijedna štamparija. Strah domaćih štamparija od režima Aleksandra Vučića i činjenica da „Nova“ sledi nezavisnu uređivačku politiku primorao nas je da list štampamo u Hrvatskoj. Takav potez nosi rizike sa sobom, kao što su letnje gužve na graničnim prelazima zbog kojih „Nova“ nije stigla do distributera na vreme.

Ipak, ostaćemo istrajni u borbi za slobodnu reč.

Redakcija „Nove“

Komentari

Vaš komentar