Nova, za ponedeljak 12. jul, broj 11, dnevne novine Nova, dnevni list Nova
Foto: Nova.rs

Novi broj novina "Nova" donosi niz interesantnih tekstova. Mi za vas izdvajamo četiri nove priče.

Na naslovnoj strani u tekstu „Zloupotreba policije u ratu Vučića protiv Krivokapića“ možete pročitati kako je MUP tabloidima dostavio podatke o ćerkama premijera Crne Gore. Naime, razgovor sa sestrama Krivokapić obavljen je bez prethodno pokazanog naloga, a službena beleška nije dostavljena crnogorskoj policiji iako su je tražili od svojih srpskih kolega.

„Revidiraćemo sve štetne projekte“ kao što su razne rekonstrukcije ulica, projekte poput gondole i jarbola poručio je u intervjuu za „Novu“ Dobrica Veselinović iz Inicijative „Ne davimo Beograd“. A ukoliko budu izašli na izbore, predizborna koalicija biće moguća samo sa pokretima i Zajedno za Srbiju Nebojše Zelenovića, dok ostale opozicione partije ne dolaze u obzir, dodao je Veselinović.

U tekstu „Primena  dogovora opozicije i vlasti od 1. oktobra“  možete pročitati do kakvih saznanja su došli novinari novina „Nova“. Naime, evroparlamentarci spremaju nacrt sporazuma o izbornim uslovima, a ukoliko se obe strane saglase oko teksta njegova primena bi mogla da počne 1. oktobra, što bi trebalo da znači da će predsednički, beogradski i vanredni parlamentarni izbori biti održani u aprilu.

Nakon nastupa na Banjaluka festu čuvena bosanska pevačica koju voli čitav Balkan Amira Medunjanin obradovala je publiku novim pesmama. Objavila je album na kojem je obradila 12 pesama Tome Zdravkovića i Silvane Armenulić i na taj način odala počast legendama kafanske muzike.  Za „Novu“ o svojim muzičkim idolima kaže „Zbog Silvane i Tome sam bolji čovek“.

Ukoliko ne uspete da na kioscima pronađete primerak novina „Nova“, imate neki predlog ili komentar pišite nam na – [email protected].

BONUS VIDEO: Novak Đoković, nakon osvajanja Vimbldona, razgovara sa vojvotkinjom od Kembridža Kejt Midlton

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar