Foto:Shutterstock/Google maps

U zgradi Uprave za trezor u Pop Lukinoj 7-9 zabranjen je ulaz bebama, tvrdi jedna Beograđanka koja nije uspela da, kako kaže, uđe u taj objekat zbog svog malog deteta.

„Danas sam htela da završim nešto u Upravi za trezor, ja sam povela bebu sa sobom, jer nisam imala kome da je ostavim da je pričuva. Međutim, portir na ulazu mi je rekao da je bebama zabranjen ulaz i da ne smem da uđem u zgradu s njom, već da je ostavim tu kod njega, bebu od 9 meseci“, ispričala nam je svoje iskustvo.

Ona je navela da niko nije imao odgovor od službenika na pitanje zašto beba ne sme da uđe u zgradu. Sve vreme su joj ponavljali da beba ne sme da uđe u zgradu. Zbog toga je, kako objašnjava, svoje poslove, odnosno podnošenje zahteva, morala da završi na ulaznim vratima.

„Osećala sam se kao da vučem kravu s livade sa sobom, a ne svoju bebu u kolicima. Pritom sam otišla lično, jer na mejl ne odgovaraju, niti se javljaju na telefone“, ispričala je za Nova.rs ova mlada majka.

„Ne znam da li je beba prenosilac neke bolesti ili terorista. Znači treba na vratima da naglasite da je bebama zabranjen ulaz“, dodaje ona i postavlja vrlo jasno pitanje:

„Zašto beba ne sme da uđe u zgradu Uprave za trezor, to je moje pitanje“.

Naša sagovornica je ocenila da je sve ovo skandalozno i sramotno, kao i da je diskriminatorno.

Nova.rs je pokušala da kontaktira Upravu za trezor, ali niko nije odgovarao na naše pozive i poruke. Nakon toga smo kontaktirali i Ministarstvo finansija, ali se ni tamo nisu javljali na telefon.

Do objave teksta nismo dobili odgovore na mejl koji smo poslali Ministarstvu finansija.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare