Treći broj novina „Nova“ danas vas očekuje na kioscima

Društvo 01. jul. 202122:16 > 02. jul. 2021 00:3917 komentara
Podeli:
Dnevne novine Nova naslovna za 02 jul
Foto:Nova.rs

Novine "Nova" su nakon četiri meseca borbe na kioscima širom Srbije. Naše novine stigle su do gotovo svih gradova, a tiraž je povećan jer su čitaoci to tražili. Donosimo vam pregled pet najvažnijih tekstova koje se nalaze u današnjem broju. Vaše je samo da požurite do prvog kioska i uživate u kvalitetnim pričama.

Prvi broj novina „Nova“ rasprodat je u rekordnom roku, pa smo zbog toga odlučili da povećamo tiraž. Drago nam je što je taj trend nastavljen, te je i drugi broj privukao veliku pažnju čitalaca, koji nam se još uvek javljaju sa pozitivnim utiscima.

Ovim putem vas molimo da nam, ukoliko ne uspete da na kioscima pronađete drugi broj novina „Nova“, ili imate neki predlog ili komentar, pišete na – [email protected]

POGLEDAJTE JOŠ:

I u trećem broju bavimo se temama od velikog društvenog značaja, koje u ostalim medijima ne možete naći – iz straha ili nezainteresovanosti.

Tekst „Vodnik tenkista je žrtvovan, nije umro od srčanog udara“ predstavlja glavnu priču sutrašnjeg broja. Novine „Nova“ analizirale su nalaze obdukcije tela Dejana Stojkovića, koji je nastradao prilikom priprema za vojnu vežbu „Munjevit udar“ na Pešteru.

Glavni i odgovorni urednik BIRN-a Milorad Ivanović ispričao nam je kako su pripadnici vlasti „Svesno krili broj umrlih od korone“.

Naše čitaoce čeka i intervju sa književnikom Draganom Velikićem, koji ističe da je „Zapuštenost postala naše prirodno stanje“.

Novine „Nova“ i u trećem broju nastavljaju da se bave stanjem dece u domovima širom Srbije, što možete pričitati u tekstu „Vučić za muke dece okrivio bivšu vlast“.

Kako bi svima olakšali predstojeću turističku sezonu, za vas smo istraživali – „Ko su turisti koje treba izbegavati“.

Redakcija novina „Nova“ uspešno je prevazišla sve barijere u poslednja četiri meseca koje su za cilj imale da se naše novine nikada ne pojave na kioscima. Tu smo, u većem tiražu i sa sve boljim pričama.

Čitamo se i u novom broju!

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar