Foto: Printscreen/Instagram

Snažno nevreme koje je sinoć pogodilo Beograd ostavilo je veliku štetu za sobom. Poplavljene su ulice, blokirani prilazi ustanovama hitne pomoći, a poplavljen je i studio jedne mlade kreatorke Une, koja je svoju tugu zbog toga opisala na društvenim mrežama.

„Jutros sam htela da vam se obratim sa lepšim vestima, ali me je katastrofa od sinoć preduhitrila. Ovo što radim, radim iz čiste ljubavi i ne mogu sebe da zamislim u bilo čemu drugom. Pa tako svaki dan provodim u svom lokalu na Autokomandi i neretko ostanem do kasno uveče i šijem. Tako je bilo i sinoć. Oko 23:30, doživela sam blagi šok kada sam shvatila da sve oko čega sam se trudila pliva u vodi. Još gore, nisam mogla da izađem napolje, a voda je bila sve dublja i dublja. Oko mene je bilo puno struje, prekidača i osigurača i najviše iz tog razloga sam ovako panično reagovala. Firma mog tate se nalazi vrata do mog ateljea i sinoć je pretrpela mnogo veću štetu nego ja, kao i većina objekata u blizini. Svedok sam da ovo nije prvi put da se ovakve stvari dešavaju baš na Autokomandi, a ne radi se na rešavanju problema. U ovom momentu ću napraviti pauzu, ali sam sigurna da ću se uskoro iz ovoga izvući. A do tad bih volela da ostanete sa mnom.

View this post on Instagram

A post shared by @emocija_clothing

U narednim danima je potrebno izbaciti svu vodu, mulj i blato i nakon toga izvući sve stvari koje su uništene u poplavi. Kako mom, tako i drugim lokalima na Autokomandi. Bila bih srećna da se jave dobrovoljci koji bi pomogli u tome. Takođe mi je potrebna vaša podrška i deljenje ovog videa kako bi on došao do ljudi do kojih treba da dođe“, napisala je ona.

PROČITAJTE JOŠ:

Inače, na Autokomandi je poplavljen jedan noćni klub, a voda je nanela veliku štetu i poplavljenim automobilima, ulicama i saobraćajnicama.

BONUS VIDEO: Scena kao iz horor filma

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare