Foto:Promo

Fondacija NJ. K. V. Princeze Katarine pružila je humanitarnu pomoć za 180 ekonomski ugroženih i starijih građana Pranjana. Uz pomenutu donaciju, Džon Kingsburi Dom zdravlja u selu Pranjani u opštini Gornji Milanovac dobio je i neophodan medicinski pribor i zaštitnu oprema za medicinsko osoblje.

Sto osamdeset doniranih paketa sastoje se od osnovnih životnih namirnica koji su podeljeni pojedincima i porodicama koje trpe velike teškoće tokom globalne pandemije korona virusa.

Foto:Promo

 

Pomoć je pružena i medicinskom osoblju koje se nalazi u prvim borbenim redovima i hrabro bori protiv pandemije korona virusa u Džon Kingsburi Domu zdravlja u Pranjanima.

Njima je donirana zaštitna medicinska oprema koja se sastoji od hirurških maski, rukavica i dezinfekacionih sredstava.

Ovu značajnu donaciju u vrednosti od 6.000 dolara obezbedila je humanitarna organizacija Lajflajn iz Čikaga, u saradnji sa Pitsburškim Komitetom, i pod pokroviteljstvom NJ. K. V. Princeze Katarine.

Foto:Promo

Nj. K. V. Princeza Katarina, Lajflajn humanitarna organizacija iz Čikaga i Pitsburški Komitet zajedno su izrazili veliku zahvalnost potpukovniku Džonu Kapelu, predsedniku Fondacije Operacija Halijard, na pomoći u ovim humanitarnim naporima.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar