Foto: Privatna arhiva

Kovid bolnica u Batajnici je u petak svečano otvorena, a već istog dana primila je prve pacijente. Prilikom svečanog otvaranje objekta, premijerka Ana Brnabić rekla je da je to istorijski dan za Srbiju, te da je u poređenju sa najvećim brojem bolnica, ovo zaista svemirski brod. Nakon što je bolnica primilia pacijente i krenula sa radom, fotografije do kojih je došao naš portal pokazuju da su radovi i dalje u toku, te da unutrašnjost bolnice nije onakva kakvom je predstavlja premijerka.

„Uradili smo za četiri meseca što nije urađeno za 40 godina. Otvaramo novu, prelepu bolnicu, i u poređenju sa najvećim brojem naših bolnica, ova bolnica jeste svemirski brod. Dobijamo je u najtežem mogućem trenutku, kada već danima imamo ogroman broj novozaraženih“, rekla je Brnabić prilikom otvaranja kovid bolnice.

Odmah istog dana, reporteri našeg portala su otišli do kovid bolnice i tamo zatekli majstore koji su užurbano radili svoj posao. Delovalo je da još uvek nije sve spremno, te da su radovi i dalje u jeku. Fotografije bolnice objavio je i advokat Vladimir Gajić, a potom ih postavio na svom Tviter profilu.

Današnje fotografije do kojih smo došli, svedoče da su pojedini radovi još uvek u toku.

Na jednoj od fotografija vide se radnici koji nose kotur sa kablovima, dok je oko njih i dalje sve u fazi pripreme.

Foto: Privatna arhiva

Na drugim fotografijama možemo da vidimo kablove, žice i eksere po podu, koji je u vidno neurendnom stanju. Svuda se vide tragovi majstora.

Foto: Privatna arhiva

Posetiljina za ležaje i dalje je upakovana u celofane i „nabacana“ na gomilu.

Foto: Privatna arhiva

Zidovi bolnice nisu ni bluzu svemirskg broda o kojem je pričala prmijerka Brnabić.

Foto: Privatna arhiva

Burne reakcije građana izazvale su i fotografije bolnice sa njene spoljne strane, pa su se zapitali na čemu ona zapravo stoji:

„Na klocnama“, „Odvojena od zemlje, kreće u poletanje!! Dobar vetar čini čuda!!“, „Levitira“, „Čardak ni na nebu ni na zemlji“, „Dizalica za auto je uradila svoj posao“, „Svemirski brod levitira“, neki su od komentara građana na društvenim mrežama povodom izgleda bolnice.

BONUS VIDEO:

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare