Noćas je u rudarskom basenu "Kolubara" došlo do strašne nesreće u kojoj su povređena trojica radnika. Kako saznajemo, do nesrećnog događaja je došlo na traci za transport, koja je u jednom trenutku stala, zbog čega se V. N. popeo da pogleda i tom prilikom propao kroz nju. On je zadobio teške telesne povrede, dok su dvojica radnika lakše povređena.

Prema informacijama našeg portala, noćas se u rudarskom basenu „Kolubara“ dogodila velika nesreća na pokretnoj traci za transport.

Radnici su primetili da je na traci za transport popustio spoj i V.N. koji je mašinski nadzornik, popeo se na traku da pogleda. U tom trenutku je došlo do pucanja trake, ona se „praćnula“ i oborila trojicu radnika.

Tada je V.N. pukla kost kod zgloba, zbog čega je došlo do otvorenog preloma, dok su dvojica radnika lakše povređena.

PROČITAJTE JOŠ:

Teško povređen zaposleni je noćas operisan, a tokom dana ga očekuje još jedna hiruška intervencija. On je u Urgentni centar dopremljen rano jutros oko 5 sati.

„Pacijent V. N. dovezen je u jako teškom stanju. Ima ozbiljnu povredu stopala. Privremeno je fiksirano, nije amputirano i najverovatnije neće ni biti, hirurzi će dati sve od sebe, a danas ga očekuje još jedna operacija“, rekao je izvor Nova.rs iz Urgentnog centra UKC Srbije.

Nakon objave našeg portala, oglasio se i EPS.

„Predstavnici menadžmenta su u kontaktu sa porodicama povređenih kako bi im pružili svu neophodnu pomoć i podršku. O nesreći su obaveštene nadležne službe, policija i rudarska inspekcija“, rekli su iz EPS.

BONUS VIDEO: Sušara u Kolubari ne radi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar