Foto: Nova.rs

U najnovijem broju novina "Nova" možete pročitati niz zanimljivih tekstova, a mi smo izdvojili pet novih priča.

Na naslovnoj strani možete pročitati tekst „Vulin ga optuživao da ugrožava Vučića pa mu dodelio državni posao“ o firmama povezanim sa Slavišom Kokezom a koje su dobile posao od MUP-a . Naime, Ministarstvo unutrašnjih poslova je u maju mesecu u dva navrata dodelilo posao firmama koje se vezuju za Slavišu Kokezu, člana SNS-a i bivšeg predsednika Fudbalskog saveza Srbije. On je, podsetimo, u februaru priveden u policiju na informativni razgovor jer je doveden u vezu sa navodnim pripremama za ubistvo Vučića.

Brojke rastu, sve je  više ugroženih koronavirusom. Po broju vakcinisanih su nas prestigle sve zemlje Evropske unije, a sa ovakvim brojem vakcinisanih udaritiće nas ozbiljan talas i nema govora da to možemo da izbegnemo, zato stručnjaci upozoravaju „Novi talas kovida stiže pre jeseni“.

U Vrnjačkoj Banji useljen je objekat od 4.000 kvadrata, a kao investitor je upisan Goran Babić, brat od strica Zorana Babića visokog funkcionera SNS-a. Vrnjčani pričaju da je njegova uloga u poslu fiktivna i da već 15 godina ne radi nigde pa je čudno da je podigao zgradu vrednu 3,5 miliona evra. Više o tome možete pročitati u tekstu  „Babićev brat digao zgradu na izvorištu lekovite vode“ . 

„Zaborav je najgora stvar“ kaže u intervjuu za novine „Nova“ naš poznati glumac Aljoša Vučković sa kojim smo razgovarali nakon scenskog čitanja teksta „Ja, Feđica“, njegovog nedavno preminulog kolege Feđe Stojanovića u njihovom nekada matičnom pozorištu Ateljeu 212.

Modni sladokusci imaće prililku da pročitaju o „10 modnih zapovesti Đorđa Armanija“ .

Ukoliko ne uspete da na kioscima pronađete primerak novina „Nova“, imate neki predlog ili komentar pišite nam na – [email protected].

BONUS VIDEO: „Prljava energija“ odlazi u istoriju, a gde je Srbija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar